מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 251 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מרק חרירה מסורתי מבית אמא
- 1 מבשלים את הבשר עם 3-4 ליטר מים כ- 20 דקות. לאחר הרתיחה, מוציאים מהסיר, מצננים וחותכים לקוביות. את ציר הבקר שומרים, מעבירים לסיר מתאים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את קוביות הבשר, העגבניות, הסלרי והעדשים, וממשיכים בבישול למשך כ- 30-45 דקות.
- 2 מוסיפים את החומוס, הכוסברה והפטרוזיליה, מערבבים וממשיכים בבישול כ- 15 דקות נוספות. מוסיפים את האטריות ומערבבים. מוסיפים את התבלינים ומיץ הלימון, ומערבבים.
- 3 בקערה קטנה מכינים רביכה: מערבבים היטב את הקמח במים עד שמגיעים לתערובת נוזלית ואחידה, מוסיפים לסיר, מערבבים וממשיכים בבישול עד שהאטריות בשלות. טועמים ומתקנים תיבול. מתקבל מרק חרירה מרוקאי טעים ביותר!
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את הסודניה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.3% |
26.8% |
31.4% |
33.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב