דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טארט תותים מרענן וקל להכנה
כיף להגיש לאורחים
  • הכנת הבצק:
  • 1 מערבבים במעבד מזון את הקמח, הסוכר והמלח עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2 מוסיפים את החמאה הקרה ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית.
  • 3 מוסיפים את הביצה ואת המים (מי הקרח) ומעבדים עד לקבלת גושי בצק.
  • 4 יוצרים מהבצק כדור ומשטחים לעיגול, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  • 5 מרדדים את הבצק מעל משטח מקומח לעובי של 3 מ"מ, מסדרים אותו בתבנית לטארט בקוטר 28 ס"מ, מחוררים עם מזלג ומקררים עוד חצי שעה במקרר. בינתיים, מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 6 אופים את הטארט בתנור למשך כ- 25-30 דקות (תלוי בסוג התנור), ומצננים מעל רשת.
  • הכנת המלית:
  • 1 מערבבים את הריקוטה פרסקה עם אבקת הסוכר, ומשטחים בשכבה אחידה מעל הטארט בעזרת מרית. במידה והגבינה קצת קשה אפשר להוסיף כ- 2 כפות חלב.
  • 2 מסדרים את התותים מעל סביב סביב.
  • 3 מכינים את הג`לי לפי הוראות היצרן, מוזגים מעל התותים ומצננים במקרר לכמה שעות.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית לטארט 28 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 26.2% 9.8% 63.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב