דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 102 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות מ- 2 פיצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פיצה בשר
פיצה בשרית טעימה ביותר
  • הכנת הבצק:
  • 1 בקערה מערבבים קמח, שמרים וסוכר, מוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד ומוצק. מוסיפים מלח ושמן וממשיכים ללוש. אם חסר מים מוסיפים וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק רך, גמיש ונעים למגע.
  • 2 מכסים את הקערה בניילון ומחכים 30-60 דקות, עד שהבצק מכפיל נפחו.
  • 3 מחלקים את הבצק לשניים, מניחים על משטח עבודה מקומח ומכסים במגבת לעוד כחצי שעה.
  • הכנת הרוטב:
  • 1 מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה.
  • 2 מוסיפים מים חמימים בהדרגה עד לקבלת מרקם אחיד ולא כל כך דליל של רוטב.
  • הכנת הבשר:
  • 1 מטגנים במחבת עם השמן בצל עד הזהבה קלה, מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים בטיגון עד שהבשר משנה צבעו לאפור.
  • 2 במשך הטיגון מועכים בעזרת מזלג את הבשר להימנעות גושים, מוסיפים תבלינים ומערבבים. מכבים את הגז, מוסיפים את הצנובר ומצננים.
  • להכנת הפיצות:
  • 1 משטחים את הבצק בגודל הרצוי, אני שיטחתי בתבניות עגולות מיוחדות לפיצה.
  • 2 מורחים רוטב על הפיצה, ועל הרוטב מפזרים את הבשר הטחון.
  • 3 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 15-20 דקות אפייה.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 17% 22.4% 60.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב