דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פיצה בשר
פיצה בשר
פיצה בשר
פיצה בשרית טעימה ביותר

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 102 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות מ- 2 פיצות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • הכנת הבצק:
  • 1 בקערה מערבבים קמח, שמרים וסוכר, מוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד ומוצק. מוסיפים מלח ושמן וממשיכים ללוש. אם חסר מים מוסיפים וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק רך, גמיש ונעים למגע.
  • 2 מכסים את הקערה בניילון ומחכים 30-60 דקות, עד שהבצק מכפיל נפחו.
  • 3 מחלקים את הבצק לשניים, מניחים על משטח עבודה מקומח ומכסים במגבת לעוד כחצי שעה.
  • הכנת הרוטב:
  • 1 מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה.
  • 2 מוסיפים מים חמימים בהדרגה עד לקבלת מרקם אחיד ולא כל כך דליל של רוטב.
  • הכנת הבשר:
  • 1 מטגנים במחבת עם השמן בצל עד הזהבה קלה, מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים בטיגון עד שהבשר משנה צבעו לאפור.
  • 2 במשך הטיגון מועכים בעזרת מזלג את הבשר להימנעות גושים, מוסיפים תבלינים ומערבבים. מכבים את הגז, מוסיפים את הצנובר ומצננים.
  • להכנת הפיצות:
  • 1 משטחים את הבצק בגודל הרצוי, אני שיטחתי בתבניות עגולות מיוחדות לפיצה.
  • 2 מורחים רוטב על הפיצה, ועל הרוטב מפזרים את הבשר הטחון.
  • 3 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 15-20 דקות אפייה.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

- פרסומת -

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)223220
חלבונים (גרם)10.3 10.15
פחמימות (גרם)2827
מתוכן סוכרים (גרם)0.45 0.45
שומנים (גרם)7.81 7.7
מתוכם שומן רווי (גרם)1.15 1.13
כולסטרול (מ"ג)19 18.72
נתרן (מ"ג)316311.33
סיבים תזונתיים (גרם)0.16 0.16
מים (גרם)42.5941.96
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.230.22
ויטמין B (מ"ג)1.941.91
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.05
ויטמין B3 (מ"ג)1.591.57
ויטמין B5 (מ"ג)0.170.17
ויטמין B6 (מ"ג)0.110.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.113.07
ויטמין B12 (מק"ג)0.780.76
ויטמין C (מ"ג)1.841.81
ויטמין E (מ"ג)0.10.1
ויטמין K (מק"ג)0.790.78
סידן (מ"ג)6.656.55
ברזל (מ"ג)0.790.77
מגנזיום (מ"ג)7.457.34
זרחן (מ"ג)59.1458.26
אבץ (מ"ג)1.641.62
אשלגן (מ"ג)110.58108.94
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 17% 22.4% 60.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.