דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 129 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת שוקולד קלה להכנה
עוגת שוקולד יום הולדת קלאסית
  • 1 להמיס בסיר או במיקרוגל את השוקולד, להוסיף אליו את המים, נס הקפה, אבקת הקקאו, תמצית הוניל והמחמאה. לערבב הכל היטב עד לקבלת קרם חלק. להוסיף את החלמונים אחד אחד לתערובת השוקולד ולערבב היטב לאחר כל חלמון. לערבב את הקמח יחד עם אבקת האפייה ולקפל לתערובת השוקולד בזהירות. העיסה תהיה מעט נוקשה.
  • 2 להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב. לקפל את הקצף בהדרגה לתערובת השוקולד והקמח.
  • 3 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כשעה בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ. לבדוק עם קיסם שייצא נקי ללא פירורים.
  • 4 הכנת הציפוי: להמיס את השוקולד המריר עם השמנת הצמחית/המתוקה. לערבב עד לקבלת ציפוי חלק ללא גושים ולצפות את העוגה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף סוכריות לקישוט על העוגה.

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 36.5% 7.6% 55.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.58 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב