דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 256 גרם למנה\יחידה (מספר המנות הינו הערכתי)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 להשרות כשעה את האורז במים רותחים עם כפית מלח ולסנן.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן עד שיזהיב, להוסיף את העגבניות קצוצות דק ולהמשיך לטגן.
  • 3 להוסיף את האורז, רסק העגבניות, הבהרט, כפית המלח והפלפל השחור ולהמשיך לטגן, להוסיף חמש כוסות מים רותחים ולבשל כעשר דקות.
  • 4 להוריד מהאש.
  • 5 לבשל מעט את הלבבות ולקצוץ אותם.
  • 6 להוסיף את הלבבות לכוס אחת מתערובת האורז ולמלא בזה את העוף.
  • 7 לסגור עם קיסמים או לתפור את העוף.
  • 8 בסיר גדול לשים מחצית מתערובת האורז, מעל להניח את העוף ולכסות את העוף בתערובת של האורז הנותר.
  • 9 למזוג מעל חצי כוס מים רותחים, לכסות את הסיר ולהביא לרתיחה.
  • 10 לשים על פלטת שבת כל הלילה.
טיפ למתכון
במקום למלא את העוף ניתן להניח את חלקי עוף בתוך הסיר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 27.8% 43% 27.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב