דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 461 גרם למנה\יחידה (6-7 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בולונז עוף
ארוחת צהריים טעימה
  • 1 לבשל את הספגטי לפי ההוראות ולהניח בצד.
  • 2 במחבת עמוקה לטגן בכף שמן בצל. לאחר הזהבה להוסיף את הגזר ולאחר ריכוך להוסיף פלפל ירוק ושום כתוש, ולטגן עד לריכוך והזהבה (להיזהר לא לשרוף את הירקות). לאחר שמוכן להוציא ולהניח בצד.
  • 3 להוסיף מעט שמן, להוסיף את הבשר טחון עד שיהפוך ללבן משני צדדיו ולהניח בצד.
  • 4 לשים את העגבניות עד שיתרככו, להוסיף מעט מהמיץ של העגבניות עד לריכוך ולמעוך מעט.
  • 5 להוסיף לעגבניות ולשים במחבת את הירקות שהנחנו מקודם בצד, לקחת עם היד את הבשר, לפורר שלא יהיו גושים גדולים ולשים הכל ביחד במחבת. להוסיף את התבלינים והמים, לערבב ולהביא לרתיחה.
  • 6 להנמיך את האש, לטעום ולתקן תיבול, ולבשל במשך רבע שעה.
  • 7 להגשה: להניח בצלחת את הספגטי ומעל את תבשיל הבולונז.
  • 8 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את מרכיבי בישול הספגטי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 11.5% 24.9% 59.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב