דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (קרפצ`יו ל- 4 סועדים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קרפצ`יו בקר
הקרפצ`יו הכי טעים שיש
  • 1 פורסים דק את פילה הבקר נגד כיוון הסיבים בעזרת סכין חדה.
  • 2 משטחים על צלחת הגשה.
  • 3 מתבלים במלח, פלפל שחור, שמן זית ומיץ לימון.
  • 4 מפזרים מעל מעט גרגירי חרדל, עלי הרוקט וטיפות של חומץ בלסמי.
  • 5 מגישים מיד ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שלא שומר על כשרות - הקרפצ`יו מעולה עם גבינת פרמזן. ברגע ששמים את הלימון אוכלים ישר שהלימון לא "יבשל" את הבשר לגמרי.

הערך התזונתי לא כולל את עלי הרוקט.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 57.4% 39.6% 2.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.36 (1.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב