מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 150 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתקדםדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
אין על שילוב הגבינה והתותים
- הכנת בצק הבסיס:
- 1 יוצרים תערובת פירורית עם שני סוגי הקמח והחמאה, מוסיפים סוכר וסוכר וניל ומערבבים לתערובת. טורפים את המים והחלמונים יחד, מוסיפים לתערובת ולשים עד קבלת בצק אחיד (רצוי לא ללוש יותר מדי). עוטפים בניילון נצמד ומשהים במקרר כשעה.
- 2 מרדדים על משטח מעט מקומח לעלה בעובי כחצי ס"מ. מניחים בסיס תבנית בקוטר 26 מעל וחותכים מסביב בעזרת סכין.
- 3 דוקרים את עיגול הבצק בעזרת מזלג מספר פעמים, אופים (כולל את השאריות שאותן נפורר ונשמור לציפוי) בחום של 180 מעלות כרבע שעה עד הזהבה ומצננים.
- הכנת שכבת הגבינה:
- 1 מערבבים בקערה גבינה לבנה, שמנת חמוצה, פודינג וניל וגרידת לימון יחד.
- 2 בקערה נפרדת מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב.
- 3 מקפלים את הקצף לתוך תערובת הגבינה (מערבבים יחד בתנועות קיפול).
- הרכבת העוגה:
- 1 בתבנית בקוטר 26 קפיצית יוצקים את קרם הגבינה שהכנו מעל בצק הבסיס.
- 2 מיישרים מלמעלה ומכניסים להקפאה של כשעה להתייצבות.
- 3 מוציאים, מצפים מסביב בפירורי הבצק ששמרנו ומעטרים בתותים.
- 4 שומרים בקירור.
- 5 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להוסיף שברי פיסטוקים מעל העוגה.
ציוד נדרש: תבנית בקוטר 26 קפיצית.
שיטת ההכנה כוללת גם אפייה. אחת מעוגות הגבינה הכי טעימות שיש!
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.2% |
37.4% |
11.2% |
50.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב