מצרכים למתכון
75 מנות/יחידות, 24 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגיות יבשות קלות להכנה
- 1 לערבב את הקמח, הסוכר והמלח בקערת המיקסר (אפשר גם ללוש ידנית).
- 2 להוסיף את הביצים, מיץ התפוזים, השמן, המזולה וקליפת התפוז המגורדת, וללוש היטב לבצק.
- 3 לשטח את הבצק עם מערוך לעובי של חצי ס"מ, לחתוך עם סכין לעיגולים/ריבועים בגודל הרצוי ולשים בתבנית אפייה.
- 4 לחמם את התנור לחום של 200 מעלות ולאפות במשך כ- 20-30 דקות, עד שהעוגיות מקבלות צבע שחום מעט (זמן ההכנה תלוי בתנור ולכן יש לשים לב להשחמת העוגיות).
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להוסיף שומשום קלוי במידה ורוצים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.1% |
20% |
9.5% |
70.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב