דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 587 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק אפונה עם מעדן אווז
שילוב של בשר אווז במרק
  • 1 להשרות את האפונה במים לכמה שעות.
  • 2 לטגן את קוביות הבצל והכרישה בשמן הזית.
  • 3 להוסיף את שיני השום ולאדות קלות.
  • 4 להוסיף את האפונה, ציר העוף, המלח והפלפל הגרוס.
  • 5 לבשל כשעה וחצי תוך כדי ערבוב.
  • 6 לטחון את המרק למרקם חלק.
  • 7 לחתוך את מעדן האווז לרצועות דקות ולטגן במחבת טפלון בלי שמן.
  • 8 להוסיף את מעדן האווז מעל המרק ולקשט בבצל ירוק.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שלא שומר על כשרות יכול להוסיף שמנת מתוקה. מומלץ להגיש לצד קרוטונים למרק.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14% 14.1% 28% 43.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב