דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 534 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פלפלים ממולאים בגבינה
  • 1 מנקים את הפלפלים מהגרעינים וקולים בגריל עד להשחרה.
  • 2 יש לשים בכלי גדול לאחר הקלייה.
  • 3 לאחר שמתקררים יש לקלוף אותם.
  • 4 הרוטב - מערבבים את השום (קצוץ דק) עם 3 גבעולים של שמיר (קצוץ דק), המלח והיוגורט.
  • 5 את הגבינה הבולגרית יש לפורר, להוסיף ביצה אחת, פטרוזיליה ושמיר - ולערבב.
  • 6 בתוך כל פלפל קלוי יש להניח מהתערובת.
  • 7 יש לשים את הקמח בכלי אחד, את פרורי הלחם בכלי שני ובכלי שלישי יש להקציף את שלושת הביצים שנותרו.
  • 8 יש לגלגל את הפלפלים בקמח, להוריד את העדוף ולטבול בביצים ולאחר מכן בפרורי הלחם.
  • 9 יש לחמם את השמן במחבת עמוקה ולטגן את הפלפלים עד שיזהיבו.
  • 10 יש להגיש את הפלפלים עם הרוטב מעל.
  • 11 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם קלייה בגריל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 48.8% 14.4% 34.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1 (1.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב