דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 384 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
ראגו טלה עם פסטה
ראגו עם פסטה לצהריים
  • 1 מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה על פי הוראות ההכנה.
  • 2 שוטפים, מסננים ומעבירים לקערה.
  • 3 מוסיפים כף שמן זית, מערבבים ומניחים בצד.
  • 4 במחבת ווק מחממים את השמן ומתחילים לטגן את הבצל והשום.
  • 5 לאחר מכן מוסיפים את הגזר, הכוסברה והסלרי, וממשיכים בטיגון.
  • 6 מוסיפים את הבשר וממשיכים בטיגון עד שהבשר מתרכך מעט.
  • 7 מוסיפים את התבלינים, רסק העגבניות והמים, וממשיכים לערבב לתערובת אחידה. כשמבעבע מנמיכים את האש ומבשלים כשעה על גז נמוך.
  • 8 מצננים לחצי שעה ומעבירים לשעתיים לתנור שחומם מראש ל- 150 מעלות.
  • 9 כשמוכן שמים מעט פסטה בצלחת ומעליה את הראגו. מגישים חם ומעטרים בעלים מעל.
  • 10 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 16.1% 24.7% 55.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב