מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 385 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ראגו עם פסטה לצהריים
- 1 מבשלים את הפסטה עד לדרגת אל דנטה על פי הוראות ההכנה, שוטפים, מסננים, מעבירים לקערה, מוסיפים את שמן הזית, מערבבים ומניחים בצד.
- 2 במחבת ווק מחממים את השמן ומתחילים לטגן את הבצל והשום. לאחר מכן מוסיפים את הגזר, הכוסברה והסלרי, וממשיכים בטיגון. מוסיפים את הבשר וממשיכים בטיגון עד שהבשר מתרכך מעט.
- 3 מוסיפים את רסק העגבניות, המים והתבלינים, וממשיכים לערבב לתערובת אחידה. כשמבעבע מנמיכים את האש ומבשלים כשעה על גז נמוך.
- 4 מצננים לחצי שעה ומעבירים לשעתיים לתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות. כשמוכן, שמים מעט פסטה בצלחת ומעליה את הראגו. מגישים חם ומעטרים בעלים מעל.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואפייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4% |
16% |
24.6% |
55.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב