דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 385 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • הפסטה
  • ספגטי מס` 8 - 2 אריזות ניילון - סה"כ (1 ק"ג)
    פסטה דקה
  • שמן זית - כף (10 מ"ל)
  • הראגו
  • בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
    קצוץ דק
  • שום - 1/2 ראש
    קצוץ דק
  • שמן קנולה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    לטיגון
  • גזר - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
    קצוצים דק
  • כוסברה - 1/2 חבילה - סה"כ (46 גרם)
    קצוצה
  • סלרי - כרפס - 3 גבעולים - סה"כ (135 גרם)
    קצוצים דק
  • כתף טלה - 1 ק"ג
    טחון
  • רסק עגבניות - קופסת פלסטיק (100 גרם)
  • מים - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
  • מלח ים - כף שטוחה
  • פלפל שחור - כף שטוחה
    גרוס וטרי
  • הל - 1/2 כפית שטוחה
    טחון
  • פפריקה - כף שטוחה
    מתוקה
  • פפריקה - כף שטוחה
    מעושנת
  • כמון - 1/2 כפית שטוחה - סה"כ (2 גרם)
  • הל - 5 תרמילים
    5-6 זרעי הל שלמים

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
ראגו טלה עם פסטה
ראגו עם פסטה לצהריים
  • 1 מבשלים את הפסטה עד לדרגת אל דנטה על פי הוראות ההכנה, שוטפים, מסננים, מעבירים לקערה, מוסיפים את שמן הזית, מערבבים ומניחים בצד.
  • 2 במחבת ווק מחממים את השמן ומתחילים לטגן את הבצל והשום. לאחר מכן מוסיפים את הגזר, הכוסברה והסלרי, וממשיכים בטיגון. מוסיפים את הבשר וממשיכים בטיגון עד שהבשר מתרכך מעט.
  • 3 מוסיפים את רסק העגבניות, המים והתבלינים, וממשיכים לערבב לתערובת אחידה. כשמבעבע מנמיכים את האש ומבשלים כשעה על גז נמוך.
  • 4 מצננים לחצי שעה ומעבירים לשעתיים לתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות. כשמוכן, שמים מעט פסטה בצלחת ומעליה את הראגו. מגישים חם ומעטרים בעלים מעל.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואפייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 16% 24.6% 55.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב