דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 473 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לביבות תפוחי אדמה בתנור לצד פטריות שלמות
ארוחת ערב טעימה
  • 1 למלא סיר במים, להניח את תפוחי האדמה, להוסיף את שמן הזית, המלח, הפלפל הלבן ואבקת מרק הפטריות, ולהרתיח עד לריכוך תפוחי האדמה.
  • 2 לסנן את הנוזלים, לקרר מעט ולמעוך. להוסיף פטרוזיליה קצוצה, גבינה צפתית קשה מגוררת, ביצה ופירורי לחם.
  • 3 לערבב היטב ובעזרת 2 כפות להניח לביבות על תבנית אפייה מרופדת.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות במשך 10-15 דקות.
  • 5 בתבנית אחרת להניח את פטריות השמפיניון השלמות והשטופות.
  • 6 להוסיף שמן זית, מלח, פלפל לבן ואבקת מרק פטריות.
  • 7 לערבב ולאפות כ- 20 דקות.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.7% 11.6% 15% 66.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב