דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת "גבינה" ושברי שוקולד רו-פוד
עוגת רו-פוד משגעת
  • הכנת התחתית:
  • 1 מעבדים את כל מרכיבי התחתית במעבד מזון, עד שהתערובת מתחילה להיות דביקה.
  • 2 מהדקים לתבנית העוגה.
  • 3 משאירים בטמפרטורת החדר.
  • הכנת ה"גבינה":
  • 1 מכניסים את אגוזי הקשיו ואת חלב השקדים לבלנדר, ומעבדים היטב עד לקבלת מרקם גבינתי.
  • 2 מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים לעבד עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3 שופכים חצי מהתערובת מעל התחתית ומקפיאים למשך שעתיים.
  • הכנת שכבת מוס השוקולד:
  • 1 מעבדים את כל מרכיבי המוס במעבד מזון.
  • 2 כאשר "שכבת הגבינה" שהכנסנו למקפיא התקשתה, מוציאים מהמקפיא, ומורחים מעליה את מוס השוקולד.
  • 3 מכניסים למקפיא לשעתיים נוספות.
  • 4 כאשר שכבת מוס השוקולד התקשתה, מוציאים מהמקפיא, ומורחים מעל את החצי השני של תערובת הגבינה.
  • הכנת שברי השוקולד:
  • 1 ממיסים את חמאת הקקאו יחד עם עיסת הקקאו בבן-מארי (אמבט מרים) על אש נמוכה מאוד.
  • 2 כאשר נמס לחלוטין, מסירים מהאש, מוסיפים את הסטיביה ומערבבים היטב.
  • 3 מוזגים לתבניות סיליקון של שוקולד או אפילו של מאפינס, ומקפיאים עד להתקשות.
  • 4 מחלצים את השוקולד מתבניות הסיליקון ישירות למעבד המזון, וגורסים אותו בפולסים עד לקבלת שברי שוקולד גסים.
  • 5 מפזרים את שברי השוקולד מעל העוגה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 22-24 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את מלח ההימלאיה, חלב השקדים והסטיביה וניל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 43.7% 10.5% 41.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.84 (0.91 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב