דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 13 גרם למנה\יחידה (כ- 30 פרוסות דקות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ביסקוטים פנה פורטה עשירות בפירות יבשים
עוגיות מעולות לט"ו בשבט, צילום: אסף לוי
  • 1 שמים במיקסר עם וו לישה קמח, ביצים, סוכר ודבש, ומערבלים עד קבלת מרקם חלק, מבריק ותפוח.
  • 2 מוסיפים את המשמש והאננס (חתוכים לרצועות) ומערבלים דקה.
  • 3 מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים לערבל עוד דקה.
  • 4 עוצרים ומערבבים ידנית עד שכל התערובת אחידה.
  • 5 שמים הכל בתבנית אינגליש קייק, מכניסים לתנור בטמפרטורה של 160 מעלות למשך 30 דקות, מוציאים ומצננים.
  • 6 משחררים את העוגה מהתבנית ופורסים אותה לפרוסות דקות של שלוש מילימטר.
  • 7 מניחים את הפרוסות על מגש עם נייר אפייה, ומכניסים לתנור על 150 מעלות לייבוש למשך 10 דקות.
  • 8 מוציאים מהתנור ומצננים.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק.

מספר המנות מוערך.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 16.5% 10.2% 69.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב