דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (כ- 24 מנות מ- 2 עוגות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כרוכיות גבינה
עוגות גבינה מושלמות לאירוח
  • הכנת הבצק:
  • 1 לערבב את החומרים היבשים, להוסיף חלב וביצה - הכל חוץ מהחמאה.
  • 2 ללוש כמה דקות לקבלת בצק אחיד ורך. להניח להתפחה כשעה.
  • 3 לרדד את הבצק למלבן גדול, למרוח חצי מכמות החמאה על 3/4 בצק ולקפל למעטפה כמו אופן ההכנה של בצק עלים.
  • 4 להכניס למקרר לכמה שעות, ושוב לחזור על פעולת המריחה והקיפול עם החמאה הנותרת.
  • 5 להכניס שוב למקרר לכמה שעות (שעתיים לפחות), ושוב לחזור על פעולת רידוד הבצק והקיפול. להכניס למקרר ללילה.
  • 6 לחלק את הבצק לשני חלקים.
  • הכנת המילוי:
  • 1 את הגבינה והשמנת לשים במסננת, ולהגיר את הנוזלים כשעה (במקרר).
  • 2 לערבב את הגבינה עם הסוכר, ולהוסיף את שאר החומרים עד לתערובת חלקה.
  • 3 לרדד כל חלק של בצק למלבן כ- 30/25, להניח חצי מלית במרכז כל מלבן, לחתוך רצועות משני הצדדים ולסגור על המילוי.
  • 4 להתפיח כשעה, למרוח ביצה טרופה ולאפות כחצי שעה על 180 מעלות.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 22.9% 14.1% 62.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב