הכנת הבצק:
1. לערבב את החומרים היבשים, להוסיף חלב וביצה - הכל חוץ מהחמאה.
2. ללוש כמה דקות לקבלת בצק אחיד ורך. להניח להתפחה כשעה.
3. לרדד את הבצק למלבן גדול, למרוח חצי מכמות החמאה על 3/4 בצק ולקפל למעטפה כמו אופן ההכנה של בצק עלים.
4. להכניס למקרר לכמה שעות, ושוב לחזור על פעולת המריחה והקיפול עם החמאה הנותרת.
5. להכניס שוב למקרר לכמה שעות (שעתיים לפחות), ושוב לחזור על פעולת רידוד הבצק והקיפול. להכניס למקרר ללילה.
6. לחלק את הבצק לשני חלקים.
הכנת המילוי:
1. את הגבינה והשמנת לשים במסננת, ולהגיר את הנוזלים כשעה (במקרר).
2. לערבב את הגבינה עם הסוכר, ולהוסיף את שאר החומרים עד לתערובת חלקה.
3. לרדד כל חלק של בצק למלבן כ- 30/25, להניח חצי מלית במרכז כל מלבן, לחתוך רצועות משני הצדדים ולסגור על המילוי.
4. להתפיח כשעה, למרוח ביצה טרופה ולאפות כחצי שעה על 180 מעלות.
5. בתיאבון