דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אין על גבינת לאבנה עם שמן זית וזעתר

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 173 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבב יחד בקערה את היוגורט עם השמנת והמלח.
  • 2 לפרוס את חיתול הבד בתוך קנקן גבוה, לשפוך את תערובת היוגורט בתוך החיתול, לאסוף את חיתול הבד מארבעת הפינות, לקשור ולתלות על הברז בכיור לפחות כשעתיים (כדי שכל הנוזלים יטפטפו - זמן הטפטוף קובע את מרקם גבינת הלאבנה).
  • 3 להוציא מחיתול הבד את היוגורט ולהעביר לצלחת הגשה (אני העברתי לצלחת הגשה בעזרת שקית זילוף). לקשט בשמן זית וזעתר ולהתענג.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: חיתול בד.

התבלינים ושמן הזית לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)13477
חלבונים (גרם)5.78 3.34
פחמימות (גרם)63
שומנים (גרם)9.64 5.58
מתוכם שומן רווי (גרם)5.86 3.39
כולסטרול (מ"ג)27.9 16.14
נתרן (מ"ג)246.41142.52
מים (גרם)00
סידן (מ"ג)262.71151.94
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)00
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.040.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 45.3% 27.1% 27.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.83 (0.83 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.