דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 152 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בשלב הראשון - שטפו היטב את העדשים ובשלו במים רותחים כרבע שעה.
  • 2 לאחר מכן הוסיפו את הבצל הקצוץ דק, את השום הקצוץ, שמן הזית והתבלינים.
  • 3 בשלו על אש קטנה למשך חצי שעה בערך.
  • 4 לאחר שהעדשים מתרככות יש לטחון את הכל יחדיו.
  • 5 לבסוף החזירו את המרק לסיר - שוב המתינו לרתיחה - ובתיאבון!
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
העדשים בריאות מאוד בכל מקרה, גירסה בריאה יותר של המרק תיהיה ללא אבקת המרק ועם פחות שמן, כאשר הוא גם מועשר עם בטטה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9% 13.8% 21.8% 55.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב