מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 479 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
טעים וקל להכנה
- 1 יש לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות, עשו זאת גם עם הבצל.
- 2 העבירו לקערה, הוסיפו את חזה העוף (ממליצה לחתוך את חזה העוף לרצועות).
- 3 על הכל יש לשפוך צנצנת אחת של רוטב עשבי תיבול של קנור.
- 4 ערבבו היטב והכניסו לתנור לחום בינוני למשך כשעה עד שתפוחי האדמה מתרככים והעוף מוכן.
- 5 בתיאבון!
טיפ למתכון
אפשר להוסיף גזר או בטטה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.5% |
1.7% |
26.3% |
67.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב