דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 101 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת סולת ושיש משולבת
עוגה עם שילוב מעניין
  • 1 מערבבים בקערה את המצרכים היבשים: הקמח, הסולת, הקוקוס, הסוכר, אבקת האפייה וסוכר הוניל. מוסיפים את המצרכים הרטובים: הביצים, השמן ומיץ התפוזים, ובוחשים היטב (אפשר במטרפה ידנית עד איחוד המצרכים).
  • 2 מוציאים כוס אחת מהתערובת לתוך קערה קטנה, מוסיפים לתוכה אבקת קקאו ושוקולית, ומערבבים עד שהתערובת תהיה חומה. בשלב זה יכול להיות שהתערובת תהיה סמיכה מדי - אפשר להוסיף מעט מיץ תפוזים.
  • 3 משמנים מעט תבנית קפיצית מס` 26, ומוזגים לתוכה את התערובת הבהירה. מוסיפים את התערובת החומה ומערבבים קלות בעזרת שיפוד.
  • 4 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 למשך כ- 10 דקות, מנמיכים את החום ל- 160 מעלות וממשיכים באפייה כ- 30-40 דקות, או עד שקיסם שנעצנו יוצא יבש.
  • 5 בינתיים מרתיחים את מיץ התפוזים עם הסוכר החום כ- 2-3 דקות. מצננים מעט את העוגה, מוזגים את הסירופ מעליה ומפזרים מעט קוקוס מעל.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית מס` 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 32.5% 7.7% 58.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב