דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 72 גרם למנה\יחידה (כ- 15 ריבועי בראוניז)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בראוניז עם אגוזי פקאן
שילוב נפלא של שוקולד ופקאנים
  • 1 בסיר שמים את השוקולד, המחמאה והשמן, ומבשלים עד שהשוקולד נמס.
  • 2 שופכים את תערובת השוקולד לקערה ומוסיפים את שאר החומרים מלבד הפקאנים.
  • 3 מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומעט דביקה.
  • 4 יוצקים את התערובת לתבנית מרובעת חד פעמית ומשטחים אותה.
  • 5 קוצצים מעט את הפקאנים, שמים מעל תערובת השוקולד ובעזרת כף משקיעים מעט את האגוזים בתערובת.
  • 6 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לאפייה של 25-30 דקות, עד שהעוגה מתייצבת.
  • 7 מצננים את העוגה ופורסים לריבועים.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מרובעת חד פעמית.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 38.1% 8.9% 51.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.63 (0.65 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב