דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בראוניז עם אגוזי פקאן
בראוניז עם אגוזי פקאן
בראוניז עם אגוזי פקאן
שילוב נפלא של שוקולד ופקאנים

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 72 גרם למנה\יחידה (כ- 15 ריבועי בראוניז)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בסיר שמים את השוקולד, המחמאה והשמן, ומבשלים עד שהשוקולד נמס.
  • 2 שופכים את תערובת השוקולד לקערה ומוסיפים את שאר החומרים מלבד הפקאנים.
  • 3 מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומעט דביקה.
  • 4 יוצקים את התערובת לתבנית מרובעת חד פעמית ומשטחים אותה.
  • 5 קוצצים מעט את הפקאנים, שמים מעל תערובת השוקולד ובעזרת כף משקיעים מעט את האגוזים בתערובת.
  • 6 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לאפייה של 25-30 דקות, עד שהעוגה מתייצבת.
  • 7 מצננים את העוגה ופורסים לריבועים.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מרובעת חד פעמית.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)328455
חלבונים (גרם)5.03 6.99
פחמימות (גרם)2940
מתוכן סוכרים (גרם)12.37 17.18
שומנים (גרם)21.53 29.91
מתוכם שומן רווי (גרם)5.71 7.93
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)52.43 72.81
נתרן (מ"ג)134.82187.24
סיבים תזונתיים (גרם)0.96 1.33
מים (גרם)10.7114.88
ויטמין A (מק"ג)22.0630.64
ויטמין B (מ"ג)0.620.87
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.1
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.11
ויטמין B3 (מ"ג)0.130.18
ויטמין B5 (מ"ג)0.290.41
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.5911.93
ויטמין B12 (מק"ג)0.120.17
ויטמין C (מ"ג)0.110.15
ויטמין D (מק"ג)0.280.39
ויטמין E (מ"ג)0.280.39
ויטמין K (מק"ג)0.390.54
סידן (מ"ג)14.7720.52
ברזל (מ"ג)0.490.69
מגנזיום (מ"ג)13.7319.07
זרחן (מ"ג)54.6375.87
אבץ (מ"ג)0.630.88
אשלגן (מ"ג)60.0283.36
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.423.36
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.110.15
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.273.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)4.586.36
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.526.28

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 38.1% 8.9% 51.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.63 (0.65 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.