מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 145 גרם למנה\יחידה
- סלמון ורוד - 5 מנות - סה"כ (480 גרם)
- רוטב סויה - 3.5 כפות - סה"כ (53 מ"ל)
- שמן קנולה - 1/2 כוס קטנה - סה"כ (100 מ"ל)
- סאקה - 3.5 כפות - סה"כ (35 מ"ל)
- סוכר - 3.5 כפות גדושות - סה"כ (60 גרם)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 הכנת הרוטב - ערבבו את הסויה והסאקה יחדיו במחבת.
- 2 לאחר שהתחממו הוסיפו את הסוכר וערבבו היטב עד שהסוכר נמס.
- 3 את נתחי הסלמון העבירו לתבנית ומזגו מעליהם את הרוטב. המתינו כחצי שעה.
- 4 חממו שמן במחבת חמה וטגנו את נתחי הסלמון (כל צד כחמש דקות).
- 5 את הרוטב שנותר ניתן לשפוך על הנתחים בזמן הטיגון.
- 6 מומלץ להגיש חם.
טיפ למתכון
מומלץ להגיש על מצע של אורז.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
39.7% |
36.4% |
23.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב