דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 145 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 הכנת הרוטב - ערבבו את הסויה והסאקה יחדיו במחבת.
  • 2 לאחר שהתחממו הוסיפו את הסוכר וערבבו היטב עד שהסוכר נמס.
  • 3 את נתחי הסלמון העבירו לתבנית ומזגו מעליהם את הרוטב. המתינו כחצי שעה.
  • 4 חממו שמן במחבת חמה וטגנו את נתחי הסלמון (כל צד כחמש דקות).
  • 5 את הרוטב שנותר ניתן לשפוך על הנתחים בזמן הטיגון.
  • 6 מומלץ להגיש חם.
טיפ למתכון
מומלץ להגיש על מצע של אורז.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
מכיל שומן מסוג אומגה 3.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 39.7% 36.4% 23.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב