דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פאי גבינה בציפוי גנאש שוקולד
פאי גבינה מושלם עם שוקולד
  • הכנת הבצק:
  • 1 מערבבים את החמאה, הסוכר והחלמון, מוסיפים שאר המצרכים ויוצרים בצק.
  • 2 משטחים על תבנית פאי 26 משומנת, מרפדים גם את צידי התבנית.
  • 3 אופים כ- 15 דקות עד להזהבה קלה. מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
  • הכנת מלית הגבינה:
  • 1 מפרידים חלמונים וחלבונים.
  • 2 בקערה מניחים את הגבינה והשמנת עם גרד הלימון וסוכר הוניל (או מקלות הוניל). מוסיפים את החלמונים. מערבבים את חצי כוס סוכר עם הקורנפלור והסולת, ומוסיפים לגבינה.
  • 3 מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר ומוסיפים לגבינה. מאחדים בעדינות את החומרים לתערובת אחידה.
  • 4 יוצקים על התחתית האפויה ומכניסים לתנור לאפייה על 160 מעלות כשעה. להשאיר את העוגה לאחר האפייה בתנור עוד כשעה. מניחים את העוגה להתקרר.
  • הכנת גנאש השוקולד:
  • 1 מחממים את השמנת, מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד להמסתו.
  • 2 כאשר התערובת אחידה שופכים על העוגה.
  • 3 מכניסים לקירור לפחות 24 שעות.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פאי מס` 26 משומנת.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 26.5% 16.1% 55.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב