דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פאי גבינה בציפוי גנאש שוקולד
פאי גבינה בציפוי גנאש שוקולד
פאי גבינה בציפוי גנאש שוקולד
פאי גבינה מושלם עם שוקולד

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הבצק:
  • 1 מערבבים את החמאה + הסוכר + החלמון, מוסיפים שאר החומרים ויוצרים בצק.
  • 2 משטחים על תבנית פאי 26 משומנת, מרפדים גם את צידי התבנית.
  • 3 אופים כ- 15 דקות עד להזהבה קלה. מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
  • הכנת מלית הגבינה:
  • 1 מפרידים חלמונים וחלבונים.
  • 2 בקערה מניחים את הגבינה והשמנת עם גרד הלימון וסוכר הוניל (או מקלות הוניל). מוסיפים את החלמונים. מערבבים את חצי כוס סוכר עם הקורנפלור והסולת, ומוסיפים לגבינה.
  • 3 מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר ומוסיפים לגבינה. מאחדים בעדינות את החומרים לתערובת אחידה.
  • 4 יוצקים על התחתית האפויה ומכניסים לתנור לאפייה על 160 מעלות כשעה. להשאיר את העוגה לאחר האפייה בתנור עוד כשעה. מניחים את העוגה להתקרר.
  • הכנת גנאש השוקולד:
  • 1 מחממים את השמנת, מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד להמסתו.
  • 2 כאשר התערובת אחידה שופכים על העוגה.
  • 3 מכניסים לקירור לפחות 24 שעות.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פאי 26 משומנת.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

- פרסומת -

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)226230
חלבונים (גרם)6.9 7.03
פחמימות (גרם)2424
מתוכן סוכרים (גרם)11.29 11.5
שומנים (גרם)11.38 11.59
מתוכם שומן רווי (גרם)4.84 4.93
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)84.98 86.54
נתרן (מ"ג)141.32143.91
סיבים תזונתיים (גרם)0.85 0.87
מים (גרם)11.7912.01
ויטמין A (מק"ג)25.2225.68
ויטמין B (מ"ג)0.370.37
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.240.24
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.868
ויטמין B12 (מק"ג)0.140.14
ויטמין C (מ"ג)1.281.3
ויטמין D (מק"ג)0.520.52
ויטמין E (מ"ג)0.170.17
ויטמין K (מק"ג)0.050.05
סידן (מ"ג)67.3668.6
ברזל (מ"ג)0.270.28
מגנזיום (מ"ג)1.831.86
זרחן (מ"ג)30.5631.12
אבץ (מ"ג)0.20.2
אשלגן (מ"ג)21.7322.13
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.30.3
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.240.25
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.60.61
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.560.57

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 26.5% 16.1% 55.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?