שניצלים קטנים שילדים אוהבים
1. מערבבים היטב בקערה את חזה העוף (את 250 גרם חזה העוף הקצוץ יש לקצוץ דק) יחד עם התבלינים, הבצל, הביצה, פירורי הלחם והתירס.
2. מכסים ומשהים במקרר לפחות לחצי שעה לספיגת טעמים.
3. יוצרים מתערובת העוף כדורים (כ- 16), מגלגלים כל כדור בתערובת של פירורי הלחם המוזהבים והשומשום לציפוי, משטחים לצורה של שניצל וטובלים שוב בתערובת פירורי הלחם (לכיסוי מושלם).
4. מטגנים עד הזהבה משני הצדדים ומוציאים לנייר סופג.
5. בהצלחה ובתיאבון
ניתן גם לאפות את השניצלים בחום בינוני למשך כרבע שעה (תלוי בתנור). רצוי לשמן גם את התבנית וגם מעל השניצלים בעזרת תרסיס שמן.