דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות מסיר שלם)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק בצל קל להכנה
מרק בצל טעים וביתי
  • 1 לטגן בסיר את הבצלים עד שהם מתחילים להתרכך ולהשחים (הצבע משתנה לחום).
  • 2 להוסיף 2 כפות קמח ולערבב היטב עם הבצלים לדקתיים.
  • 3 להוסיף מים רותחים עד גובה 3/4 מהסיר.
  • 4 להביא לרתיחה ולהוסיף את אבקת מרק העוף, אבקת מרק הבצל, אגוז המוסקט והפלפל השחור, ולערבב. מי שלא משתמש באבקת מרק עוף שיוסיף מלח, אבל לא לוותר על אבקת מרק הבצל.
  • 5 לטעום את המרק ולשפר במידת הצורך.
  • 6 לבשל כ- 15-20 דקות על אש בינונית וזה מוכן.
  • 7 להגיש בקעריות אישיות - אפשר ומומלץ להוסיף כף גבינת פרמזן לכל קערית מרק ולערבב.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
המלצה טעימה: אפשר לקחת כמה פרוסות לחם, למרוח במעט חמאה ולפזר גבינת פרמזן. לאפות בתנור בחום גבוה למספר דקות, לשבור עם הידיים ולהוסיף למרק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 19.6% 20% 55.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב