מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 267 גרם למנה\יחידה (כ- 12 ממולאים)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
כרוב סגול במילוי בשר ואורז
- 1 לחתוך מסביב ללב הכרוב (כך העלים יופרדו בקלות).
- 2 להכניס את הכרוב לסיר עם מים, לבשל על האש, להפריד את העלים ולבשל מעט עד לריכוך העלים למשך כ- 2 דקות. להעביר למסננת ולקרר.
- 3 בקערה לשים את האורז, הגזר, המלח, הפלפל השחור, הסוכר, הבהרט והפפריקה.
- 4 הכנת התערובת למילוי: בסיר לטגן את הבצל בשמן, להוסיף את הבשר הטחון, לערבב ולפורר אותו כ- 5 דקות. להוריד מהאש, להוסיף את תערובת הבשר אל תערובת האורז (זה הזמן לתקן תיבול - המלח בעיקר).
- 5 בסיר רחב לטגן בשמן את הבצל, להוסיף את העגבניות, רסק העגבניות, המלח, הפלפל השחור והסוכר. להוסיף גם כ- 2 כוסות מים.
- 6 כל עלה כרוב למלא ב- 2-3 כפות מילוי, לגלגל ולהניח בתוך ציר העגבניות.
- 7 לאחר רתיחה להעביר לאש נמוכה ולבשל כשעה ורבע.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.9% |
7.7% |
24.5% |
57.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב