דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 492 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כרעי עוף עם זיתים ופלפלים
שילוב טעים של מרכיבים
  • 1 מרתיחים את טבעות הזיתים בסיר עם מים מסוננים, וחוזרים על אותה פעולה שוב.
  • 2 בסיר שטוח ורחב מטגנים את חלקי העוף (2 כפות שמן) עד להשחמה ומוציאים מהסיר.
  • 3 באותו סיר מטגנים את הבצל ב- 2 כפות שמן נוספות עד להזהבה קלה, מוסיפים את 2 סוגי הפלפלים וממשיכים בטיגון קל כ- 5 דקות נוספות. מוסיפים את השום, מערבבים, מוסיפים כ- 4 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה.
  • 4 מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מניחים את חלקי העוף בתוך הסיר. מפזרים את הזיתים מעל, מכסים את הסיר וממשיכים בבישול על להבה בינונית כ- 40 דקות עד לצמצום הנוזלים. מדי פעם מערבבים את הסיר בתנועות סיבוביות ומוזגים בעזרת כף מהרוטב על העוף.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: עם אורז, פתיתים או קוסקוס.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 30.2% 58.5% 9.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב