דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (כ- 20 כיסונים (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כיסונים במילוי גבינות וחציל קלוי
כיסוני גבינה וחציל
  • 1 קולים חציל על להבה או בתנור, מקררים, מקלפים בעדינות שהחציל יישאר שלם וחותכים לקוביות קטנות.
  • 2 בקערה מערבבים את הקמח, השמרים, החמאה והמלח, ומוסיפים מים בהדרגה.
  • 3 לשים בצק בלישה ידנית עד שמתקבל בצק רך ונעים למגע. מכסים במגבת עבה ונותנים לבצק לתפוח בערך שעה, או עד שיכפיל את עצמו.
  • 4 מערבבים את מצרכי המילוי (כולל החציל הקלוי)
  • 5 מחלקים את הבצק לכדורים בגודל הרצוי ומרדדים כל כדור לעלה.
  • 6 מניחים על כל עלה כף מהמילוי, מקפלים לשניים ומהדקים כלפי מעלה לצורת כיסונים. כך לעשות עם כל הכדורים.
  • 7 מסדרים את הכיסונים על נייר אפייה בתוך תבנית אפייה, מורחים ביצה טרופה ומפזרים שומשום.
  • 8 אופים בחום של 180 מעלות במשך 25 דקות או עד להשחמה הרצויה.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 26.8% 15.7% 56.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב