דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כיסונים במילוי גבינות וחציל קלוי
כיסונים במילוי גבינות וחציל קלוי
כיסוני גבינה וחציל

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (כ- 20 כיסונים (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 קולים חציל על להבה או בתנור, מקררים, מקלפים בעדינות שהחציל יישאר שלם וחותכים לקוביות קטנות.
  • 2 בקערה מערבבים את הקמח, השמרים, החמאה והמלח, ומוסיפים מים בהדרגה.
  • 3 לשים בצק בלישה ידנית עד שמתקבל בצק רך ונעים למגע. מכסים במגבת עבה ונותנים לבצק לתפוח בערך שעה, או עד שיכפיל את עצמו.
  • 4 מערבבים את מצרכי המילוי (כולל החציל הקלוי)
  • 5 מחלקים את הבצק לכדורים בגודל הרצוי ומרדדים כל כדור לעלה.
  • 6 מניחים על כל עלה כף מהמילוי, מקפלים לשניים ומהדקים כלפי מעלה לצורת כיסונים. כך לעשות עם כל הכדורים.
  • 7 מסדרים את הכיסונים על נייר אפייה בתוך תבנית אפייה, מורחים ביצה טרופה ומפזרים שומשום.
  • 8 אופים בחום של 180 מעלות במשך 25 דקות או עד להשחמה הרצויה.
  • 9 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)241230
חלבונים (גרם)7.19 6.86
פחמימות (גרם)2625
מתוכן סוכרים (גרם)0.55 0.53
שומנים (גרם)12.25 11.68
מתוכם שומן רווי (גרם)5.8 5.53
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)55.07 52.5
נתרן (מ"ג)346.9330.7
סיבים תזונתיים (גרם)0.53 0.51
מים (גרם)37.9536.18
ויטמין A (מק"ג)11.2110.69
ויטמין B (מ"ג)0.30.29
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.10.1
ויטמין B5 (מ"ג)0.120.11
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.515.25
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.06
ויטמין C (מ"ג)0.210.2
ויטמין D (מק"ג)0.190.18
ויטמין E (מ"ג)0.190.18
ויטמין K (מק"ג)0.50.48
סידן (מ"ג)85.8281.81
ברזל (מ"ג)0.160.15
מגנזיום (מ"ג)2.822.68
זרחן (מ"ג)15.9415.19
אבץ (מ"ג)0.110.1
אשלגן (מ"ג)38.1236.33
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.150.14
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.120.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.250.24
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.230.22

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 26.8% 15.7% 56.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.38 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.