דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט שעועית ברוטב לימון
סלט שעועית לבנה קל להכנה
  • 1 להשרות את השעועית הלבנה במי ברז ללילה שלם.
  • 2 לבשל כשעה עד לריכוך רצוי - לא לרכך מדי.
  • 3 בינתיים לערבב את מצרכי הרוטב (כל שאר המרכיבים) ולהוסיף עוד תבלינים לפי הצורך ולפי הטעם.
  • 4 להניח על כלי הגשה ולקשט בפלחי לימון.
  • 5 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן השריית ובישול השעועית. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.5% 12.3% 19.9% 54.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב