דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 137 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פסטל ספרדי
שילוב מעניין של בשר עם תפוחי אדמה
  • 1 מרתיחים בסיר תפו"א עד שיהיו רכים ומרסקים לפירה.
  • 2 מוסיפים 2 כפות שמן, כורכום, מלח ופלפל שחור.
  • 3 מטגנים את הבצל עד שמזהיב ולאחר מכן להוסיף את הבשר הטחון מתובל בתבלין הקציצות, מערבבים עם פירורי הלחם, מעט מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
  • 4 לוקחים תבנית, מחלקים את הפירה לשני חלקים ומשטחים.
  • 5 על הפירה שמים את הבשר ואת שתי הביצים המורתחות ומכסים שוב בפירה.
  • 6 לוקחים מזלג ועושים מלמעלה "שתי וערב" ומטפטפים את שתי כפות השמן הנותרות מלמעלה (לא חובה).
  • 7 מכניסים לתנור על 200 מעלות צלזיוס לכחצי שעה עד שמזהיב.
  • 8 להגיש חם - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף בשר כבש - יוצא מעולה!

הערך התזונתי לא כולל את תבלין הקציצות. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 28.7% 35.1% 32.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב