דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 39 גרם למנה\יחידה (כ- 30 ריבועים (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ריבועי פולנטה
נשנושים מקמח תירס
  • 1 להכניס לסיר את המים, החלב וקמח התירס, לערבב תוך כדי בישול עד שהתערובת מסמיכה (כ- 5 דקות). להסיר מהאש, להוסיף את המלח, הפלפל, המוסקט והחמאה.
  • 2 לשמן תבנית חד פעמית במעט חמאה, להעביר את התערובת לתבנית, לשטח בעזרת מרית ולקרר כשעה (אפשר גם במקרר).
  • 3 כשהפולנטה מתקשה - אפשר לחתוך אותה לריבועים (כ- 30 ריבועים).
  • 4 במחבת טפלון להמיס את החמאה ולהניח את הריבועים לטיגון של כ- 2 דקות מכל צד.
  • 5 לפזר מעט פלפל שחור מעל, להניח על צלחת הגשה ולפזר גם גבינת פרמזן מעל.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מתאים גם כתוספת לדגים או בתור ארוחת ערב, אפשר לשלב מעל גם גבינות אחרות כמו פטה עיזים או קשקבל. אפשר חלב סויה במקום חלב רגיל.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.8% 21% 15.8% 54.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב