דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (11-12 סיגרים גדולים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עלי סיגר ממולאים בשר
סיגרים ממולאים בשר
  • 1 לטגן את הבצל הקצוץ ב- 3-4 כפות שמן עד להזהבה.
  • 2 להוסיף את בשר הבקר הטחון, לפורר עם כף עץ/מזלג ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו (כ- 5-10 דקות).
  • 3 להוסיף את השום והתבלינים, לערבב היטב, להמשיך לטגן כמה דקות נוספות, להסיר מהאש ולצנן מעט.
  • 4 לשטח את עלה הסיגר על משטח העבודה ולמלא ככף וחצי מתערובת הבשר בחלק הקרוב אלינו. לקפל משני הצדדים את העלה ולהמשיך לגלגל למעין סיגר.
  • 5 לחמם את השמן לטיגון הסיגרים ולטגן את הסיגרים מכל הכיוונים.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שרוצה שהסיגר ייסגר היטב ולא ייפתח יכול להדביק את הפינות עם מעט מים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 25.6% 33.9% 39.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב