דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

846 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פטוצ`יני פטריות ובטטה
מנה טעימה של פטוצ`יני בשמנת
  • 1 להרתיח מים בסיר ולבשל את הפטוצ`יני (עדיפות לפסטה טרייה) עד לדרגת אלדנטה.
  • 2 במקביל, לבשל כוס שמנת, תערובת קצוצה של פטריות, מלח ופלפל שחור במשך כ- 5 דקות לאחר שרתחו, עד שהשמנת תצטמצם לחצי מנפחה.
  • 3 להוסיף קוביות בטטה, מלח, פלפל שחור וצ`ילי מתוק.
  • 4 בשלב זה הרוטב למעשה מוכן וכל מה שנותר לנו הוא להכניס את הפסטה לסיר לעוד בישול של כ- 30 שניות, להגיש בצלחת הגשה ולעטר בבצל הירוק הקצוץ.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 14.7% 12.9% 64.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב