דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנה טעימה של פטוצ`יני בשמנת

מצרכים למתכון

846 גרם לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להרתיח מים בסיר ולבשל את הפטוצ`יני (עדיפות לפסטה טרייה) עד לדרגת אלדנטה.
  • 2 במקביל, לבשל כוס שמנת, תערובת קצוצה של פטריות, מלח ופלפל שחור במשך כ- 5 דקות לאחר שרתחו, עד שהשמנת תצטמצם לחצי מנפחה.
  • 3 להוסיף קוביות בטטה, מלח, פלפל שחור וצ`ילי מתוק.
  • 4 בשלב זה הרוטב למעשה מוכן וכל מה שנותר לנו הוא להכניס את הפסטה לסיר לעוד בישול של כ- 30 שניות, להגיש בצלחת הגשה ולעטר בבצל הירוק הקצוץ.
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)80495
חלבונים (גרם)23.59 2.79
פחמימות (גרם)11914
מתוכן סוכרים (גרם)21.09 2.49
שומנים (גרם)26.79 3.17
מתוכם שומן רווי (גרם)15.14 1.79
כולסטרול (מ"ג)75 8.87
נתרן (מ"ג)2,303272.24
סיבים תזונתיים (גרם)13.68 1.62
מים (גרם)314.3937.16
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)1,136134.29
ויטמין B (מ"ג)11.671.38
ויטמין B1 (מ"ג)0.220.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.520.06
ויטמין B3 (מ"ג)6.850.81
ויטמין B5 (מ"ג)3.580.42
ויטמין B6 (מ"ג)0.410.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)94.8311.21
ויטמין C (מ"ג)41.574.91
ויטמין D (מק"ג)0.660.08
ויטמין E (מ"ג)1.860.22
ויטמין K (מק"ג)210.7224.91
סידן (מ"ג)369.4343.67
ברזל (מ"ג)4.80.57
מגנזיום (מ"ג)60.837.19
זרחן (מ"ג)190.7822.55
אבץ (מ"ג)1.760.21
אשלגן (מ"ג)1,045123.51
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.40.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.40.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 14.7% 12.9% 64.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.21 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.