דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 303 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פתיתים בפטריות פורטבלו וגבינות
פשוט מעדן!
  • 1 ממסים את החמאה בשמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות והאורגנו, ומטגנים עוד כ- 3 דקות. מוסיפים את הפתיתים ומטגנים עוד כ- 2 דקות. מוסיפים את המלח, הפלפל השחור, המוסקט והיין הלבן, ומצמצמים.
  • 2 מוסיפים מים עד לכיסוי הפתיתים, מערבבים היטב ומבשלים בסיר מכוסה על אש קטנה למשך כ- 8 דקות או עד לריכוך הפתיתים.
  • 3 מסירים את המכסה, מוסיפים את הגבינות ומערבבים עד להמסה שלהן. מגישים חם!
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. המנה הזאת היא בעצם סוג של טייק-אוף על ריזוטו קלאסי, רק עם טוויסט של שימוש בפתיתים במקום באורז, ועם "עזרה" למרקם החלומי של הריזוטו עם הגבינה המותכת. טעים בטירוף! התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 14.2% 18.9% 61.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב