דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 63 גרם למנה\יחידה (12 פרוסות מכל תבנית)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת בננה
עוגת בננה אפויה בתנור מקמח מלא
  • 1 משמנים עם 10 גרם חמאה 2 תבניות אינגליש קייק. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • 2 מערבבים בקערה 100 גרם חמאה עד שהיא חלקה. מוסיפים את הסוכר וממשיכים לערבב עד שהסוכר נבלע לגמרי בתערובת, וממשיכים לערבב כדקה נוספת.
  • 3 מבליעים את הביצים לתערובת זו אחר זו. משתמשים במטרפה כדי להגיע לתערובת תפוחה ובהירה.
  • 4 מוסיפים את הבננות המעוכות ומערבבים עד לפיזור אחיד בתערובת.
  • 5 מנפים לקערה נפרדת את 2 סוגי הקמח ואבקת האפייה. מערבבים קלות בעזרת מזלג כדי לפזר את הקמח באופן אחיד. מנפים שוב לתוך קערת הבלילה מחצית מתערובת הקמחים ומערבבים עד לפיזור אחיד בתערובת.
  • 6 מוסיפים גביע יוגורט אחד ומערבבים. מנפים פנימה את הקמח שנותר ומערבבים שוב. מוסיפים את גביע היוגורט האחרון.
  • 7 מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים רק עד לפיזור אחיד. מחלקים את הבלילה לתבניות.
  • 8 אופים כ- 30-20 דקות, עד שקיסם הננעץ בשולי העוגה יוצא יבש, וקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא דביק מעט. מכבים את התנור ומשאירים שם את העוגות ל- 5 דקות.
  • 9 מוציאים את התבניות מהתנור ומצננים בתוך התבניות.
  • 10 הרי לכם עוגת בננה טעימה ביותר - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: שתי תבניות אינגליש קייק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 19.7% 12.6% 65.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב