דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 56 גרם למנה\יחידה (כ- 20 קציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות עוף עם עשבי תיבול
ניתן להוסיף עשבי תיבול כרצונכם
  • 1 מגרדים את הבצל ותפוח האדמה בפומפיה על הצד הגס, ומעבירים למסננת לכרבע שעה להוצאת נוזלים.
  • 2 את הפטרוזיליה והנענע קוצצים ושמים בקערה.
  • 3 מערבבים בקערה את כל החומרים כולל הבצל, תפוח האדמה, הפטרוזיליה והנענע לתערובת אחידה, מכסים ומעבירים למקרר לחצי שעה.
  • 4 יוצרים קציצות, מטגנים עד להזהבה הרצויה מכל צד ומעבירים לצלחת עם נייר סופג.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מתאים להגשה לצד אורז לבן/צ`יפס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 24.1% 47.5% 24.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב