דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 115 גרם למנה\יחידה (כ- 15 יחידות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
נקניקיה בלחמניה
משה בתיבה בצורת פרח
  • 1 לערבב בקערה את כל החומרים לבצק מלבד המלח ו- 2.5 כפות שמן זית (לישה עד לאיחוד החומרים).
  • 2 להעביר לקערת המיקסר, להוסיף את המלח ולערבב עוד כ- 7 דקות.
  • 3 לשמן קערה בספריי ולהניח את הבצק להתפחה של שעה.
  • 4 לאחר שעה להוסיף לבצק את 2.5 כפות שמן הזית הנותרות וללוש קלות (ממש קלות!).
  • 5 להתפיח עוד 20 דקות.
  • 6 לחמם תנור מראש ל- 220 מעלות.
  • 7 לחלק את הבצק ל- 15 כדורים.
  • 8 מכל כדור לרדד מלבן, להניח את הנקניקיה בקצה אחד של הבצק ולגלגל לגלילה.
  • 9 לחרוץ לרוחב הבצק 5-6 חריצים (לא עד הסוף) ולסגור לעיגול. אפשר להוסיף זיתים ללא גלעין באמצע לקישוט (כמו בתמונה).
  • 10 להבריש כל לחמניה בביצה ולפזר מעל מלח עבה.
  • 11 לאפות כ- 20 דקות או עד להזהבה.
  • 12 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגיש בתוספת סלט חי, ביצה קשה וחרדל בצד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 20.1% 17.1% 62.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב