דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 661 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בורי ברוטב עגבניות ושושקה
דג בורי ברוטב אדום
  • 1 לחמם בסיר רחב שמן זית ולטגן את השום הקצוץ.
  • 2 להוסיף את התבלינים ולהמשיך לטגן דקה.
  • 3 להוסיף את רצועות הפלפלים המתוקים ולטגן דקה נוספת.
  • 4 להוסיף את רסק העגבניות ואת הלימון הכבוש, ולבשל במשך כ- 10 דקות.
  • 5 להוסיף את דגי הבורי המפולטים ולבשל על אש קטנה במשך 20 דקות.
  • 6 לקשט בכוסברה קצוצה.
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הלימון הכבוש. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 18.8% 70% 10.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב