גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | דגים | » | בורי ברוטב עגבניות ושושקה |
5 מנות/יחידות, 661 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)
הערך התזונתי לא כולל את הלימון הכבוש. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 744 | 113 |
| חלבונים (גרם) | 102.49 | 15.51 |
| פחמימות (גרם) | 16 | 2 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 1.52 | 0.23 |
| שומנים (גרם) | 27.49 | 4.16 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 6.86 | 1.04 |
| כולסטרול (מ"ג) | 252 | 38.14 |
| נתרן (מ"ג) | 1,006 | 152.22 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 0.67 | 0.1 |
| מים (גרם) | 343.05 | 51.91 |
| ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
| ויטמין A (מק"ג) | 221.8 | 33.56 |
| ויטמין B (מ"ג) | 32.13 | 4.86 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.44 | 0.07 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.42 | 0.06 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 25.44 | 3.85 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 3.62 | 0.55 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 2.16 | 0.33 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 46.66 | 7.06 |
| ויטמין B12 (מק"ג) | 1 | 0.15 |
| ויטמין C (מ"ג) | 67.14 | 10.16 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.59 | 0.09 |
| ויטמין K (מק"ג) | 8.16 | 1.24 |
| סידן (מ"ג) | 147.55 | 22.33 |
| ברזל (מ"ג) | 6.02 | 0.91 |
| מגנזיום (מ"ג) | 138.62 | 20.98 |
| זרחן (מ"ג) | 997.89 | 151.01 |
| אבץ (מ"ג) | 3.69 | 0.56 |
| אשלגן (מ"ג) | 1,936 | 293.01 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 3.73 | 0.56 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.43 | 0.07 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 5.54 | 0.84 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.8 | 0.12 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם