דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 156 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בולונז ללא גלוטן
בולונז מאטריות אורז חום במיוחד לצליאקים
  • 1 להרתיח את המים עם כף המלח, להוסיף את האטריות, לבשל עד שתתרככנה, לשטוף ולסנן.
  • 2 בינתיים לטגן את הבצל בשמן עד שמזהיב ולהוסיף את הבשר הטחון.
  • 3 לערבב, להוסיף את התבלינים ולהמשיך לבשל על להבה נמוכה כ- 15 דקות תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהבשר מוכן.
  • 4 יש אפשרות לערבב בכלי מתאים את האטריות עם הבשר ולהגיש, או לסדר בכלי הגשה גומות של אטריות, למלא אותן בבשר ולקשט עם רוטב צ`ילי, פטרוזיליה וריבת עגבניות שרי (לא חובה).
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את אופציות הקישוט המוצעות במתכון. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. לא חובה להשתמש באטריות אורז אורגניות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 15% 35.1% 46.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב