דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אגוזי קשיו בהכנה ביתית
קשיו בקלייה ביתית קלה
  • 1 לערבב בתבנית אפייה גדולה לתנור את המים, המלח והקמח.
  • 2 להוסיף את אגוזי הקשיו הטריים ולערבב היטב.
  • 3 להניח את התבנית לייבוש בבית למשך יומיים.
  • 4 להכניס לקלייה בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 10 דקות עד שמוכן, כשבזמן הקלייה יש לערבב את אגוזי הקשיו בתבנית כל 2-3 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך

מנה = כ- 50 גרם. זמן הקלייה עשוי להשתנות מתנור לתנור. זמן ההכנה לא כולל את זמן הייבוש של אגוזי הקשיו. במידה ורוצים להכין בפסח - להשתמש בקמח מצה במקום קמח רגיל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 46.7% 15.7% 34.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.93 (0.99 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב