דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 112 גרם למנה\יחידה (12-14 פרוסות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת פרג תפוזית
עוגת פרג בשילוב טעם תפוזי
  • 1 להקציף את הביצים עם הסוכר.
  • 2 להוסיף לסירוגין את השמן והקמח.
  • 3 להוסיף את הפרג, מיץ התפוזים וגרידת התפוז.
  • 4 להעביר את התערובת אל תבנית אינגליש קייק משומנת.
  • 5 לאפות בתנור בחום של 180 מעלות במשך כ- 25 דקות או עד שמשחים.
  • 6 הכנת הסירופ - לבשל מים, סוכר ומיץ מחצי תפוז, לשפוך על העוגה בעודה חמה ולקשט כיד הדמיון. מומלץ לפזר אבקת סוכר ולקשט בקליפת תפוז.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 26.6% 8.1% 63.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב