דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 99 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגה מקמח תפוחי אדמה
עוגה מקמח תפוחי אדמה וקצפת
  • 1 מפרידים את הביצים לשתי קערות. מקציפים את החלבונים ותוך כדי מוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצב יציב. בקערה שנייה מקציפים את החלמונים, מוסיפים בהדרגה את השמן, היוגורט, גרידת הלימון, הקמח ואבקת האפייה, עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים בעדינות את תערובת החלבונים לחלמונים, ומערבבים.
  • 2 משמנים מעט תבנית קפיצית מס` 24 או 26 בעזרת ספריי שמן. מעבירים את התערובת לתוך התבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170-180 מעלות למשך כ- 30-35 דקות.
  • 3 מצננים את העוגה, מערבבים את הסוכר עם המים הרותחים ומוזגים על העוגה.
  • 4 מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד לקבלת קצף יציב, ומורחים על העוגה ומעט בצדדים. עוגה נהדרת לחול המועד פסח!
  • 5 בתיאבון וחג שמח חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית מס` 24 או 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 35.2% 7.7% 55%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.58 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב