מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 289 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
עוף בתנור עם מיץ תפוזים
- 1 לטגן את כרעי העוף בשמן עד להשחמה.
- 2 לסדר את הכרעיים בצורה יפה על תבנית פיירקס.
- 3 לערבב את שאר המצרכים ולצקת על העוף ומסביב.
- 4 לקשט בפלחי חצי תפוז. את חצי התפוז השני להניח במרכז בצורה יפה.
- 5 להכניס לתנור בחום של 180מעלות במשך כ- 40 דקות או עד שהעוף מוכן.
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
במתכון כתוב בנוגע לכרעי העוף "חלקים אכילים בלבד" לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בכרעי עוף רגילים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1% |
22.2% |
70.3% |
6.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב